HAVATOR ENGINEERING

Sterk ingeniørekspertise kombinert med effektiv programvare er vesentlig for Havators tjenestekonsept. Havator Engineering er et team med fagpersoner innenfor logistikk, maskiner og byggeteknologi som arbeider i de nordiske landene. Kompetente ingeniører sikrer sikre og effektive arbeidsrutiner og sørger for at tidsfrister overholdes.

Planleggingsavdelingen fungerer også som salgsstøtte ved å utføre studier og undersøkelser av gjennomførbarhet, siden kundens løft eller transporter ofte er teknisk krevende. I de fleste tilfellene ligger det allerede krav om en grundig teknisk beskrivelse i anbudet, slik at kunden kan være sikker på at leverandøren har tenkt gjennom hele gjennomføringen og tatt hensyn til forutsetningene.

Krandataprogrammer: CRANE MANAGER DESIGNER 3D* Denne programvaren er beregnet på spesialister og gir brukeren mulighet til å overføre hele forhåndsplanleggingen, eller bare en enkelt kran, med ett museklikk til et 3D CAD system – Havator bruker AutoCad 2017 eller liknende – for å fortsette den videre behandlingen inne i en eksisterende tegning som kunden har laget eller levert.

Andre ingeniørprogrammer er Autodesk Inventor for detaljstudier og beregninger for både kran- og transportjobber og kranspesifikke programmer som LICCON for Liebherr-kraner.

Transportplanleggingsprogrammer er: AutoCad eller transportutstyrsspesifikke programmer som Goldhofer easyLOAD og Noteboom SALSA.

Industritransport

Sammen med Havator Engineering leverer avdelingen en av de mest omfattende tjenestene i Nord-Europa.

Les mer